Tilting Motor Works transformă motocicletele în vehicule cu trei roți care se înclină [VIDEO]

Un producător din SUA poate transforma aproape orice motocicletă într-un vehicul cu trei roți, dar nu un trike convențional, ci o motocicletă în stil Piaggio MP3, care ia virajele prin înclinare.

Se pare că triciclurile care se înclină devin din ce în ce mai populare. După ce Piaggio a inventat practic acest segment, cu modelul MP3, producători precum Peugeot și Yamaha au urmat aceeași rețetă, creând vehicule care oferă plăcerea de pilotaj a unei motociclete (sau scuter), cu plusul de siguranță dat de cele două roți pe față.

Tilting Motor Works este o companie din SUA care poate transforma motocicletele Harley-Davidson și Honda Gold Wing în astfel de tricicluri, dar gama nu se limitează doar la aceste modele.

iphone-pics-064

Kiturile de conversie, care costă echivalentul a circa 8.500 de euro, includ un tren față complet, cu două roți și suspensie, dar oferă caracteristici dinamice similare cu cele ale unei motociclete convenționale.

Deocamdată, kiturile sunt disponibile oficial pentru modelele Harley din gamele Softail și Touring, dar și pentru Honda Gold Wing GL1800. Tilting Motor Works poate transforma și alte modele, la cererea clientului. Acesta trebuie să plătească un avans de 250 de dolari, iar producătorul american urmează să evalueze fezabilitatea unui kit pentru motocicleta acestuia. Dacă se ajunge la concluzia că operațiunea poate fi făcută, compania rambursează avansul.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account