Piloti de talie internationala si Harlem Shake in deschiderea manselor de motocros de la Prundu

Prezent la prima etapa a Motocross CUP, desfasurata sambata, 27 aprilie, pe circuitul din imediata apropiere a comunei giurgiuvene Prundu, bulgarul Georgy Gocev, sportiv detinator al unui titlu de vice-campion balcanic, a castigat ambele manse ale clasei MX1.

Zbor deasupra Campiei Romane

Favorit la castigarea clasei MX2, un alt sportiv bulgar, Ivan Petrov considerat cel mai promitator pilot al momentului in tara vecina si-a avariat motocicleta in urma unei cazaturi in antrenamentele oficiale, fiind nevoit sa priveasca mansele de pe margine.

Vremea frumoasa a adus peste 2000 de spectatori la Prundu, care au avut chiar ocazia sa interactioneze cu sportivii, atunci cand in debutul manselor, organizatorii Motocross CUP au pregatit un Harlem Shake, pilotii facand spectacol in zona startului.

Harlem Shake Prundu 2

Spre deliciul publicului, fratii Ionut si Virgil Corbea, originari din comuna Prundu au pilotat fara greseala, castigand clasele MX2 Junior si respectiv MX2.

La fel ca si anul trecut, o figura aparte au facut-o pilotii de clasele mezine, MX 50, MX 65 si MX85 care au continuat duelurile de pe circuit si pe podiumul de premiere, schimband insa motocicletele cu sampanie pentru copii. George Manta a fost mai rapid decat Aida Cojanu, castigand clasa MX50, iar Timus Nicolai, venit tocmai din Republica Moldova la Prundu s-a impus la clasa MX65 in fata lui Andrei Poponut. Clasa MX 85 a fost castigata de Alexandru Gradinaru.

podium copii clasa mx 50

Urmatoarea etapa din Motocross CUP se va desfasura pe circuitul de la Ciolpani, pe 25 mai.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account