Scutere electrice Yamaha NEO’s cu abonament lunar și acces la stații de încărcare în Berlin

Yamaha Motor Europe anunță o colaborare cu Swobbee, un furnizor german de infrastructură de încărcare și înlocuire a bateriilor inteligente. Proiectul face parte din planul pe termen lung al Yamaha de a deveni un producător neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon.

 

Compania japoneză spune că și-a propus să exploreze potențialul bateriilor electrice înlocuibile folosindu-se de scuterul electric  NEO’s. Proiectul va debuta în iulie, în Berlin, oraș considerat epicentrul mobilității electrice în Europa.

Mai exact, clienții  care dețin un permis de conducere AM pot beneficia de un scuter electric Yamaha NEO’s pe bază de abonament și îi pot schimba bateria la una dintre stațiile de încărcare deținute de Swobbee.

Abonamentul include întreținere, service, asigurare și înlocuire în caz de defecțiuni. La stațiile de încărcare Swobbee, abonații pot înlocui pur și simplu bateriile descărcate cu unele complet încărcate, în mod gratuit.

Suntem extrem de încântați să lucrăm alături de Swobbee pentru a dezvolta în continuare piața vehiculelor electrice pe două roți. Cererea pentru vehicule electrice și soluții flexibile de deținere a acestora continuă să crească. Recunoscând această necesitate, Swobbee și Yamaha își unesc forțele pentru a contribui la dezvoltarea de tehnologii inovatoare și la crearea unei mobilități mai sustenabile, oferind în același timp clienților comoditate, soluții de încărcare facile și îmbunătățirea experienței generale de conducere a scuterelor NEO’s.” — Clément Villet, Land Mobility Director Yamaha Motor Europe.

Această colaborare cu Yamaha marchează un moment important în misiunea noastră de a face ca mobilitatea urbană să fie accesibilă, curată și sigură. Împreună, ne angajăm să punem la dispoziție o infrastructură de încărcare de ultimă generație, care să satisfacă nevoile în continuă evoluție ale utilizatorilor de vehicule electrice.”, — Thomas Duscha, Director executiv al Swobbee.

 

Așadar, se adevereste ce spuneam în urmă cu câteva săptămâni în acest material:

Mobilitatea urbană în viziunea UE: scutere și mopede electrice „împărțite”, în loc de transport în comun

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account