Cartea „Legende”, scrisă de Eric de Seynes, CEO Yamaha Europe, ne prezintă 40 de portrete remarcabile din lumea motociclismului

De aproape o jumătate de secol, Eric de Seynes este un personaj privilegiat al lumii motociclismului.

Mecanic, pilot, jurnalist, producător, manager de echipe de nivel mondial, director de sponsorizare în Formula 1 și Mari Premii de motociclism, organizator și promotor de campionate, iată cu ce s-a ocupat Eric de Seynes până acum.

În prezent, ca președinte al Yamaha Motor Europe, Eric de Seynes își respectă angajamentul de a-și trăi pasiunea pentru motociclism, zi de zi, la cote maxime.

Cariera unică de care s-a bucurat până acum i-a oferit lui de Seynes o experiență bogată și o relație strânsă cu multe dintre personalitățile din lumea motociclismului, alături de piloți legendari, care au câștigat campionate mondiale în ultimele decenii.

În „Legende”, de Seynes nu doar că împărtășește amintirile sale, în peste 300 de pagini. El le mulțumește celor alături de care a avut parte de călătoria vieții și le împărtășește pasiunea, prin nu mai puțin de 40 de portrete ale campionilor și ale jucătorilor importanți din lumea motociclismului.

Într-o relatare bogată în amintiri intime, anecdote și fotografii nepublicate anterior, de Seynes aduce un omagiu pasiunii, geniului și talentului celor care au scris și continuă să scrie istoria incredibilă a curselor de motociclete.

Această carte ne duce în inima pasiunii, curselor și a lumii motociclismului, așa cum le iubim cu toții”, a declarat Jorge Viegas, președintele Federației Internaționale de Motociclism (FIM).

Un minunat cadou de sezon pentru adevăratul pasionat de curse de motociclete, „Legends” este disponibil atât în ​​versiunea în limba engleză, cât și în limba franceză și poate fi comandat online de la Yamaha Motor sau achiziționat de la dealerii Yamaha din toată Europa.

Încasările din vânzarea „Legende” vor fi donate Fondului de dotare pentru Patrimoniul Sportiv al Motociclismului, o organizație dedicată protejării patrimoniului curselor de motociclete.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account