BMW prezintă accesoriile Option 719 pentru R 18

BMW extinde gama de accesorii dedicate modelului „Big Boxer” R 18 cu piese și finisări Option 719.

Deja ne-am obișnuit cu numele Option 719 ca denumire pentru gama de piese speciale la BMW. De unde vine numele? Codul intern „719” a fost folosit de câteva decenii încoace pentru a indica piese speciale, exclusiviste, de înaltă calitate. Acum, producătorul bavarez propune o serie de accesorii pentru cruiserul R 18. Noile produse sunt realizate în spiritul Heritage BMW și sunt în deplină armonie cu modelul R 18, care este inspirat de legendarul R 5 din anii ’30 ai secolului trecut. Designul pieselor a fost inspirat de stilul predominant al acelei perioade.

Amintim aici că, în iulie 2021, se va încheia producția seriei First Edition, ediția limitată de lansare a cruiser-ului R 18 și a tourerului R 18 Classic, care s-au vândut deja în peste 13.000 de exemplare până acum. În poze vedem un R 18 în schema coloristică Galaxy Dust metalizat Option 719, alături de Christian Pingitzer, Director de Management Produs la BMW Motorrad și de Roland Stocker (Project R 18).

Revenind la accesoriile propriu-zise, acestea încep du Design Package AERO Option 719, care include capace de chiulasă, capacul carterului și ale canalelor de admisie – toate realizate din tablă de aluminiu, cu suprafață vopsită în câmp electrostatic și lustruită. Capacele de chiulasă sunt realizate în stilul „streamliner” din anii ’20 și ’30, iar capacul carterului și ale admisiei sunt prelucrate din bucăți întregi de aluminiu și finisate parțial în alb, cu numărul „719” inscripționat în stilul acelorași ani. Există și o șa Option 719, care e încălzită și finisată luxos, cu cusături în formă de diamant și logo BMW și „719”.

Culoarea Galaxy Dust metalizat/Titanium Silver 2 metalizat Option 719, cu reflexii care merg de la violet la albastru, în funcție de cum cade lumina pe ea, este cât se poate de distinctivă. Această finisare specială este combinată cu argintiul Titanium Silver 2 pe rezervor și cu tranziția între cele două suprafețe realizată manual, la fel ca pe legendarul model R 90 S din anii ’70. Sunt disponibile și jantele cu șase spițe AERO și ICON Option 719, în culorile argintiu mat și negru mat. Acestea au suprafețe frezate contrastant în negru/gri, de unde și numele Contrast Cut.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account