Repsol Honda prezintă modelul RC213V 2016 la Jakarta [VIDEO]

Marc Marquez și Dani Pedrosa au prezentat noua RC213V cu care vor alerga în 2016 în fața unui public numeros, pe circuitul Sentul din Jakarta, capitala Indoneziei.

Înainte de al doilea test oficial MotoGP pentru 2016, echipa Repsol Honda a făcut o escală în Indonezia, pentru un eveniment în cadrul căruia a fost dezvăluită schema coloristică oficială a motocicletei Honda RC213V cu care Marc Marquez și Dani Pedrosa vor lupta pentru titlu în 2016.

honda-rc213v-201601

Evenimentul a avut loc la International Circuit din Sentul, lângă Jakarta, unde fanii Honda s-au prezentat în număr impresionant. Pe lângă Marquez și Pedrosa, Livio Suppo și Shuhei Nakamoto au participat la dezvelirea prototipului Honda.

Cei doi piloți au plecat deja spre Australia, unde vor lua parte la a doua sesiune de teste oficiale din presezon, pe circuitul Phillip Island.

Marquez a declarat: „Mereu mă emoționează aceste valuri de afecțiune din partea fanilor noștri de aici din Indonezia; a fost o onoare pentru noi să prezentăm motocicleta pe acest circuit. Acum vom pleca spre Phillip Island și de-abia aștept să trecem din nou la lucru pentru a dezvolta motocicleta pentru 2016. La Sepang am găsit direcția bună și am încredere că inginerii HRC și echipa noastră vor aduce îmbunătățiri importante ca să fim cât mai competitivi.”

honda-rc213v-201607

Și Dani Pedrosa părea zâmbitor și mulțumit: „Această prezentare mă face mândru să fiu un pilot al echipei Repsol Honda; anul acesta mă simt foarte în formă din punct de vedere fizic și de-abia aștept să înceapă noul sezon. Suntem pe cale să facem multe schimbări și avem foarte multă treabă de făcut. Aici, la Sentul, fanii noștri ne fac să simțim toată căldura lor, este o motivație importantă la începutul acestui campionat. Sunt mulțumit că putem testa pe trei circuite diferite în testele oficiale, este o ocazie pentru a testa mai bine noutățile pentru 2016.”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account