Tom Sykes castiga prima cursa de la Imola

Tom Sykes a obtinut inca o victorie, dominand autoritar prima cursa de la Imola, in Campionatul Mondial de Superbike. Britanicul de la Kawasaki a plecat din pole position si in prima parte a cursei a fost pe pozitia a treia, in spatele lui Davide Giugliano (Althea Aprilia) si lui Guintoli (Aprilia).

PA1363916

Francezul, lider in clasamentul general, a avut o problema la motorul motocicletei sale Aprilia de uzina si a inregistrat primul abandon al sezonului. Sykes a trecut de Giugliano si s-a distantat in cele din urma, ramanand in fruntea cursei pana la sfarsit.

Giugliano s-a mentinut pe doi, luand un podium nesperat pentru echipa Althea, iar Laverty a rezistat la presiunea impusa de Melandri, aflat pe patru, si a terminat pe ultima treapta a podiumului.

Cu abandonul lui Guintoli si cele 25 de puncte luate de Sykes pentru victorie, distanta dintre cei doi s-a micsorat la doar trei puncte in favoarea lui Guintoli. Sykes fiind in mare forma, este foarte probabil sa plece de la Imola in fruntea campionatului.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account