Suzuki lansează echipa de MotoGP. Rins: „Anul acesta vreau victorii!”

Așa arată motocicletele Suzuki GSX-RR cu care Alex Rins și debutantul Joan Mir vor alerga în sezonul 2019 al Motomondialului, la clasa regină.

Culorile echipei Suzuki Ecstar seamănă foarte mult cu cele de anul trecut și au fost dezvăluite prima dată online, înainte de primul test al anului, cel de la Sepang.

„Această pauză de iarnă a părut foarte lungă și de-abia aștept să urc din nou în șa,” a spus Rins, care a terminat de trei ori pe locul doi sezonul trecut, pe drumul său către poziția a cincea în clasamentul general. „După ultimul test, cel din noiembrie, am dat un feedback foarte clar inginerilor, așa că, din câte știu, îmbunătățirile pe care le vom testa la Sepang nu vor fi drastice, dar ar trebui să existe progres în multe domenii, ceea ce se potrivește perfect cu filosofia Suzuki. Știm ce-i lipsește motocicletei, așa că sunt de părere că departamentul de cercetare și dezvoltare din Japonia ne va da un pachet care ne va ajuta să progresăm. Iarna aceasta a fost foarte intensă pentru mine, cu o recuperare reușită și un program intens de antrenamente. Acesta este un an important, pentru că în 2018 am arătat că putem să ne luptăm în mod constant pentru locuri pe podium, așa că acum este momentul să avem un scop mai important: victoria.”

Joan Mir, campion mondial Moto3 în 2017, ajunge în MotoGP după un loc șase în clasamentul general, cu patru podiumuri, în singurul său sezon petrecut la Moto2.

„Desigur că sunt foarte încântat să pilotez din nou motocicleta mea cea nouă,” a spus Mir. „Iarna a fost foarte lungă, dar m-am concentrat pe antrenamentul fizic, lucru care a dat rezultate bune până acum. Sigur că îmi mai trebuie multe ore petrecute pe motocicleta de MotoGP, pentru că sunt multe lucruri pe care trebuie să le înțeleg mai bune ca să fiu mai eficient, dar mă simt foarte bine susținut de echipă și mă bazez pe experiența lor ca să progresez și ca să contribui la dezvoltarea motocicletei. Va fi un pachet complet format din mine și din motocicletă, și ne vom dezvolta împreună pas cu pas. Nu simt presiune, dar cu siguranță obiectivul meu este să închei sezonul cu o distanță mai mică față de câștigător decât în prima cursă.”

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account