Ce aduce nou versiunea 2024 a BMW S 1000 XR?

Câștigătoare a numeroase distincții, sportiva devoratoare de lungi distanțe, pe aproape orice tip de drum, beneficiază acum de și mai multă putere, ergonomie îmbunătățită, rafinamente de design și dotări de serie mai extinse.

Versiunea 2024 a S 1000 XR împarte în continuare același motor cu S 1000 RR, dar puterea acestuia a fost crescută cu 5 cai, ajungând la 170 , dezvoltați tot la 11.000 rpm. Aceasta a fost posibil grație optimizării canalelor de admisie și a unei mapări speciale. Cuplul maxim rămâne la 114 Nm, dezvoltat la 9.250 rpm.

Șaua a fost modificată. Ea este acum mai înaltă, la 850 mm, dar și mai spațioasă, „trăgându-se” atât de lungimea cât și de lățimea ei. Astfel, motocicleta devine mai ușor de manevrat atât pe drumurile de țară cât și pe circuit.

În ce privește designul, modificările nu sunt majore, dar sunt de efect. „Ciocul” nu mai este negru ci vine acum în culoarea carenajului, iar codița a fost proiectată, integrând grile de aerisire cu un aspect cât se poate de racing. Vopseaua care acoperă capacele radiatorului are o suprafață texturată.

Dotările standard includ acum luminile adaptive prin pachetul Headlight Pro (împreună cu DRL), baterie cu capacitate de 12 Ah, keyless ride și charger USB. Iată și noile scheme de culori: Blackstorm metallic, Gravityblue metallic și Lightwhite solid, însă doar împreună cu pachetul M și șa M.

Modificările mai includ și o nou suport pentru amortizor, o nouă clemă pentru ghidon și introducerea în lista de echipament standard a sistemului Shift Assistant Pro .

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account