William Dunlop a murit într-un accident pe circuit stradal

William Dunlop, un membru al ilustrei dinastii Dunlop de piloți pe circuite stradale, a murit ieri într-un accident, în antrenamentele libere ale cursei Skerries 100, în Irlanda.

William Dunlop a fost fratele lui Michael Dunlop, fiul lui Robert Dunlop și nepotul lui Joey Dunlop. Atât Robert, tatăl, căt și Joey, unchiul, au murit în accidente pe circuite stradale. Robert – la North West 200 acum 10 ani și Joey în Estonia, în 2000. William avea 32 de ani și participa la cursa Skerries 100 în șaua unei motociclete Yamaha R1 a echipei Temple Golf Club, când a căzut în urma unui incident în zona Sam’s Tunnel. A fost dus la spital, unde a decedat ca urmare a rănilor.

Partea care face incidentul și mai trist este că William revenise pe circuitele stradale la Skerries 100 după ce renunțase în ultima clipă la participarea la ediția de anul acesta a celebrei curse Isle of Man, pentru a-i fi alături iubitei sale, care era însărcinată.

William și-a început cariera pe circuitele stradale la 17 ani și a acumulat un număr impresionant de victorii. Pe Isle of Man a început să alerge în 2006, având în palmares cinci podiumuri, cu un loc doi drept cel mai bun rezultat.

Drumuri line, William, oriunde te-ai afla, și îți mulțumim pentru spectacolul oferit!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account