Acest monocilindru de 250 cmc va propulsa primul crosser Triumph!

Triumph lucrează de ceva vreme la motociclete de enduro și de motocross. Iar acest lucru este atât de important pentru industria moto, încât britancii își permit să le dezvăluie … pe bucăți!

Deocamdată avem cadrul și motorul unui crosser de 250 cmc, fără alte detalii. Urmează însă, spre finalul anului, lansarea oficială a acestei motociclete, care va avea o identitate clar definită. Și asta, chiar dacă se alătură mai târziu competițiilor off-road, britancii vizând nici mai mult nici mai puțin decât Campionatul Mondial de Motocross.

Într-o serie de clipuri intitulată „Vision to Reality”, Triumph prezintă mai multe interviuri cu echipa din spatele ambițiosului proiect.

Faimosul Ricky Carmichael, ambasador Triumph spune că  acest motor a fost proiectat și dezvoltat, pentru a permite piloților cu o gamă foarte largă de abilități să îl poată folosi. „Propulsorul este ușor și compact, iar puterea este livrată în așa fel încât să fie pe placul tuturor tipurilor de motocicliști.”

Filmele prezintă o serie de manageri, ingineri și piloti de testare Triumph Racing implicați în dezvoltarea noii motociclete, fiecare vorbind despre ce va aceasta de oferit.

Pe 5 septembrie se va face însă lumină în ceea ce privește noul crosser Triumph, urmând ca mai multe informații să fie prezentate, odată ce Ricky Carmichael va pilota ceea ce ar putea fi o variantă de serie și nu un prototip.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account