Zoltan Ordog progresează la nivel internațional în motocros

Foarte tânărul Zoltan Ordog a fost selectat pentru Masterclass-ul bLU cRU din noiembrie, ca parte a programului Yamaha pentru promovarea tinerelor talente în motocros, după o cursă superbă la Assen, în Olanda.

Weekendul 30 septembrie – 2 octombrie, maestrul motocrosist Adrian Răduță s-a deplasat în Olanda, la Assen, alături de elevii săi Zoltan Ordog, Mario Popovici și Ioan Chiujdea, pentru superfinala YZ bLU cRU FIM Europe Cup, o competiție de motocros organizată de Yamaha pentru promovarea tinerelor talente, destinată exclusiv riderilor care au terminat în primii trei în clasament în competițiile naționale.

Cei trei s-au descurcat excelent, iar Zoltan Ordog a fost selectat din postura de wildcard la clasa YZ85 pentru un Masterclass YZ bLU cRU Cup, în care va fi antrenat de piloți oficiali Yamaha, precum Jeremy Seewer și Gautier Paulin, pentru a ajunge la următorul nivel. În urma acestui Masterclass, un pilot va fi selectat pentru a primi suport de uzină de la Yamaha sezonul următor și tânărul Zoli ar putea fi acela.

Masterclass-ul va avea loc în Spania, între 18 și 20 noiembrie. Go, Zoltan! Și felicitări antrenorului, Adi Răduță, și familiei Ordog!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account