10 Honda Rebel custom, ca ieșite din spuma mării!

Honda a revenit la festivalul Wheels and Waves, de curând desfășurat în exclusivista stațiune franceză Biarritz, cu nu mai puțin de 10 motociclete custom. Acestea sunt construite pe baza modelelor CMX500 și CMX1100.

Dacă nu ai putut să ajungi în pitorescul oraș de la Atlantic, să le admiri, nu este o problemă. Toate motocicletele se găsesc pe site-ul www.hondacustoms.com. Poți să și votezi votezi modelul tău favorit, cel mai popular Rebel urmând a fi anunțat în luna august.

După ce ai dat un thumbs up sau un thumbs down modelului,  poți downloada imagini cu motocicletele custom, ca și wallpaper pentru desktop sau pentru mobil.

Iată și o trecere în revistă a modelelor:

Motoveiga este inspirată din armurile spaniole ale secolului XVI! Păzea!

Motoveiga Honda Customs

Lucy – builder Honda Garonda, reflectă soarele Portugaliei, țara în care a fost customizată și este inspirată de clasicul CB175.

Lucy Honda Customs

5Four Honda Rebel Street, vine din UK și este inspirată de flat trackerele urbane.

5Four Honda Rebel Street Honda Customs

Mannboard este înzestrată cu o furcă springer, roată față de 19 inch, cu spițe  și e construită în spiritul sand racerelor interbelice. A fost construită în Sardinia!

Maanboard Honda Customs

Akaimoto își trage inspirația atât din motocicletele sportive de altădată, cât și din actuala gamă Honda Neo Sports Café.

Akaimoto Honda Customs – alegerea autorului acestor rânduri, devenită și imaginie reprezentativă pentru material… Pentru că… sport! 

Mikuniguro este botezată după calul generalului samurai Honda Tadakatsu, despre care se spune că nu a fost niciodată rănit în luptă. Urmează liniile curentului bobber japonez.

Mikuniguro Honda Customs

Mallorca Moto nu prea are nevoie de descrieri, cu aspectul său eclatant.

Mallorca Motos Honda Customs

La fel s-ar putea spune și despre The Sport, care demonstrează această latură a Honda Rebel. O pereche de mono-amortizoare Öhlins, o roată spate de 17 inch luată de pe CB500F, cu un cauciuc Dunlop de 190 mm pot face o mare diferență!

The Sport Honda Customs

The Bobber avea deja o bună bază de plecare în Honda Rebel, așa că a fost nevoia doar de niște roti custom cu cauciucuri mai balonate, un ghidon din aluminiu, o șa din piele perforată pentru ca Rebel să se alinieze acestui curent.

Bobber Honda Customs

În fine, Honda CMX Rebel Waves este inspirat chiar de vibe-ul festivalului și după cum se poate vedea, spiritul Californiei, evidențiat de schema grafică.

Honda CMX Rebel Waves Honda Customs

 

Nu prea reușim să ne dăm seama cum am influențat alegerea motocicletei câștigătoare, pentru că nu le-a lăsat inima să dăm vreun thumbs down!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account