Memento: Wayne Rainey într-o experiență extracorporală la Suzuka în 1993 [VIDEO]

Wayne Rainey vorbea despre cursa de la Suzuka din 1993 ca despre cel mai memorabil moment din cariera sa. Triplul campion mondial american se lupta la baionetă cu rivalul său de-o viață, Kevin Schwantz, pe Suzuki, și cu australienii Mick Doohan și Darryl Beattie, ambii pe Honda. Deși motocicleta Yamaha YZR500 a lui Rainey era destul de sălbatică și greu de controlat în acel an, în acea cursă s-a întâmplat ceva aproape supranatural.

Americanul povestește cum ieșise din propriul său corp și se vedea de undeva de sus, controlând motocicleta la perfecție, derapând intenționat ca să strângă trasa la ieșire. „Parcă mă vedeam de sus cum intru în virajul rapid de dreapta dinainte de acul de păr, râzând și chicotind de bucurie,” povestește Rainey, care la câteva luni după cursa de la Suzuka a suferit un accident care l-a lăsat paralizat de la brâu în jos, încheindu-i cariera pentru totdeauna.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account