A furat o motocicleta si a intrat cu ea in supermarket [VIDEO]

Politia canadiana inca il cauta pe infractorul care a furat un Harley-Davidson Sportster 1200 si, urmarit fiind de politie pe strazile unui oras din British Columbia, a intrat cu motocicleta intr-un supermarket, apoi a scapat si a abandonat motocicleta in padure. Scena pare luata direct din jocul Grand Theft Auto.

http://www.youtube.com/watch?v=Q2-bxutbIPI

Pe 20 februarie 2015, in Surrey, oras din provincia canadiana British Columbia, politia urmarea un motociclist pentru ca nu oprise la semnal. Acesta a accelerat si a incercat sa se faca disparut, dar era urmarit de un elicopter al politiei.

Oamenii din elicopter au privit uimiti cum infractorul a intrat intr-un supermarket Wal-Mart, fuga acestuia pe holurile magazinului fiind urmarita prin intermediul camerelor de luat vederi din interior. Riderul a coborat cu motocicleta, un H-D Sportster 1200, pe scara rulanta, apoi a iesit prin alta parte, fiind fugarit prin magazin de agentii de paza.

Apoi omul a mers pe cai inaccesibile masinilor de politie, pe trotuare si pe poduri pietonale care traversau autostrazile si a reusit sa dispara, desi era urmarit de elicopter. Motocicleta a fost gasita la scurt timp de politie intr-o padure din apropiere. Politia a dat publicitatii inregistrarile in speranta ca va obtine indicii pentru a-l prinde pe faptas. Acesta este un barbat alb, de circa 40 de ani. Unul destul de priceput la ghidonul unei motociclete, pare-se.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account