Fiare vechi luăm: portavionul reciclat transformat în motociclete [VIDEO]

Producătorul indian Bajaj folosește metalul reciclat de pe portavionul INS Vikrant pentru a produce o serie specială de motociclete.

Există diverse feluri în care se pot recicla materiile prime, dar am putea spune că Bajaj, unul dintre marii producători de motocicletei ai Indiei, a găsit unul dintre cele mai interesante moduri de reciclare. Marina indiană a scos din uz de curând portavionul INS Vikrant, un vas care a fost produs inițial de britanici în timpul celui de al doilea război mondial, fiind apoi vândut indienilor, care l-au folosit până în 1997, după ce l-au rebotezat din HMS Hercules în INS Vikrant și l-au recondiționat, echipându-l astfel încât să adăpostească avioane cu reacție.

Vikrant a devenit un membru legendar al marinei indiene, jucând un rol important în războiul naval indo-pakistanez din 1971 și a rămas în uz până în 1997. A devenit apoi muzeu plutitor, iar în 2015 a fost casat.

85140

Silueta noului Bajaj V150, așa cum se vede în clipul teaser

Producătorul indian Bajaj s-a gândit să folosească metalul recuperat de pe portavion pentru a produce un nou model de 150 cmc, care pare să arate cam la fel ca toate roadsterele indiene de cilindree mică dacă ne luăm după clipul teaser dat publicității de Bajaj. Este vorba de o motocicletă naked cu două amortizoare pe spate, motor răcit cu aer, care va ieși în evidență prin însemnele „Made with the invincible metal of INS Vikrant”.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account