Custom din fabrică: BMW Motorrad prezintă componentele Machined

BMW Motorrad a extins programul de design al accesoriilor BMW Motorrad originale pentru a include gama „Machined” de componente de personalizare pentru toate modelele din gama R nineT.

[wzslider]

Designul componentelor realizate din aluminiu a fost creat în colaborare renumitul „customizer” american Roland Sands, cel care a semnat majoritatea concept-bike-urilor pe temă custom prezentate în ultimii ani de BMW Motorrad. O tehnică specială de producție asigură calitatea suprafeței, cu contraste interesante între negru lucios şi aluminiu. Componentele din aluminiu sunt supuse unei lustruiri manuale elaborate, înainte de aplicarea unui strat negru. Apoi, anumite zone sunt frezate încă o dată, astfel încât suprafața originală din aluminiu să devină din nou vizibilă.

 

P90248771_lowRes_bmw-motorrad-machine

Capac de chiulasă Machined pentru R nineT.

 

Toate componentele Machined poartă un logo BMW sau o inscripţie BMW Motorrad. Inscripția „by Roland Sands Design” este şi ea aplicată pentru a accentua stilul-semnătură al designerului. În combinația cromatică negru-aluminiu, componentele se combină într-un amestec organic cu aspectul vintage al modelelor.

P90248773_lowRes_bmw-motorrad-machine

Carcasă de far Machined.

 

Următoarele componente Machined sunt disponibile acum la dealerii BMW Motorrad:

  • Capace de chiulasă Machined
  • Capac pentru cot de completare ulei Machined
  • Capac pentru curea Machined
  • Capac pentru far Machined
  • Capac pentru capăt de ghidon Machined
  • Capac pentru puntea spate Machined
  • Capac pentru lagăr cu angrenaj conic Machined
  • Capac pentru prindere pivot cu braţ oscilant Machined

Alte componente Machined sunt în pregătire.

P90248772_lowRes_bmw-motorrad-machine

Capac de distribuție Machined.

 

Pe lângă noile componente Machined, programul de design al accesoriilor BMW Motorrad originale oferă și alte componente personalizate, cum ar fi rezervorul din aluminiu. Lustruirea manuală oferă fiecărui rezervor în parte o structură complet unică a suprafeței. Rezervorul este disponibil pentru R nineT, R nine T Pure şi R nineT Scrambler. Identic cu componenta de serie ca formă şi volum, rezervorul de aluminiu este disponibil cu sudură fie contraelectrod, fie lăsată la vedere, în funcție de preferințele personale.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account