A apărut vizorul de cască universal, care nu se mai aburește

Ai căutat o soluție pentru ca să nu ți se mai aburească viziera de la cască?

Felicitări, asta spune despre tine că ești un motociclist dedicat sau, o motociclistă dedicată, care nu renunță la două roți nici atunci când vremea este friguroasă și umedă.

Cu toții știm cât de enervantă poate fi o vizieră care se aburește și că, soluțiile împotriva aburirii sunt eficiente până la un punct.

Dar, pentru că o parte din angajații Diamond Coating LTD din West Midlands, Marea Britanie, sunt motocicliști pasionați, această problemă s-a rezolvat.

Visin – a nu se confunda cu picăturile pentru ochi – este un vizor încălzit, complet transparent, care se potrivește pe orice tip și model de cască, alimentat de o baterie care durează opt ore. Vizorul include un film transparent care permite trecerea unui curent electric. Acesta generează căldură și, aproape instantaneu aburirea dispare. Astfel, dispare și necesitatea de a ține puțin vizorul deschis, ceea ce știm, nu e neapărat cel mai plăcut lucru.

Vizorul încălzit electric poate fi folosit la temperaturi între -20 de grade și 60 de grade Celsius, așadar, putem spune că acoperă întreaga gamă de aplicații. Totodată, există și o funcție de „boost”, care, pentru 40 de secunde crește de 2.5 ori nivelul de încălzire al vizorului.

După cum spuneam, angajații Diamond Coating LTD sunt motocicliști pasionați, testând propriul produs pe o tură în Africa de Sud, între Cape Town și Cascada Victoria, aproape 10.000 de kilometri, prin toate condițiile meteo posibile. La 6 grade Celsius și o ploaie rece, vizorul a rămas cât se poate de clar, povestesc ei.

Vizorul costă 180 de lire sterline și poate fi comandat pe site-ul heatedvisor.co.uk.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account