Aprilia lansează RS 457 și zguduie clasa sportivelor mici!

Aprilia  intră pe un nou segment cu RS 457, o sportivă distractivă care se mândrește deja cu cel mai bun raport putere-greutate din clasa sa.

Da, este Maverick Vinales.

Aceasta înseamnă 47 de cai putere la o masă de 175 de kilograme cu toate plinurile făcute. După ce a trecut printr-o adevărată renaștere în ultimii ani, cu modele precum Tuareg și RS 660, care este cea mai bine vândută motocicletă sportivă din Europa, Aprilia se adresează noii generații de rideri.

Ușoară și agilă, cu soluții tehnice sofisticate preluate de la motocicletele de clasă superioară și un design agresiv, acest RS reprezintă un pas istoric pentru Aprilia.

Furca de 41 mm are o cursă de 120 mm, iar monoamortizorul asigură o cursă de 130 mm, pentru roata spate, ambele fiind reglabile pentru preîncărcare. Sistemul de frânare încorporează un disc față de 320 mm cu un etrier ByBre cu 4 pistoane, montat radială. În spate există un disc de oțel de 220 mm și un etrier ByBre. Ambele roți beneficiază de un sistem ABS cu două canale cu setări duale, disponibil pentru ambele roți sau exclusiv pentru față.

Stilul noii RS 457 urmează legendara gamă RS, începând cu carenajul frontal dublu, evacuarea 2 în 1 până, la toba finală suspendată sub propulsor. Farul frontal cu LED încorporează semnătura luminoasă tipică motocicletelor super sport mai mari de la Aprilia, în timp ce semnalizatoarele frontale sunt integrate în far. Bordul este un ecran TFT color de 5 inchi, iar comenzile de pe ghidon sunt iluminate.

 

 

 

 

Jantele sport de 17 inch primesc anvelope 110/70 pentru față și 150/60 pe spate, oferind o aderență excepțională, dar păstrând în același timp agilitatea, o caracteristică definitorie a familiei Aprilia RS.

Motorul cu doi cilindri paraleli este răcit cu lichid, are distribuție tip DOHC, iar cadrul este din aluminiu, chiulasa funcționând că element stresat al șasiului, soluție preluată de la RS660. Pachetul de sisteme electronice este unul generos, sistemul Ride by Wire, operă a inginerilor Aprilia gestionând funcționarea motorului prin trei moduri de conducere, acestea modulând puterea, livrarea cuplului și controlul tracțiunii.

Aprilia RS 457 caută astfel să devină un reper tehnologic și stilistic pentru tinerii motocicliști din întreaga lume, dar și liantul între RS 125 și RS 660.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account