EICMA 2015: Bimota Impeto – hiper-naked supraalimentat

Cu ocazia salonului EICMA 2015, Bimota a prezentat ultima versiune a modelului hiper-naked Impeto, evoluată din punct de vedere estetic și tehnic. Impeto este echipată cu noul motor al lui Ducati Diavel, care garantează performanțe extreme.

bimota-impeto-2016-01

Ciclistica modelului este de concepție proprie Bimota, fiind ajutată de toate sistemele electronice de control de ultimă gemerație, fiind dotată cu ride-by-wire, traction control și ABS. Opțional, în catalogul de accesorii „Bimota Experience”, se pot comanda elemente de înaltă calitate precum cadrul cu structură compozită, din aliaj ușor și fibră de carbon, basculă din același material, bord cu display TFT de 3,5” cu suport din aliaj, sistem de datalogging și GPS cu recunoașterea automată a circuitului. Pentru folosirea pe pistă este prevăzut și un kit de supraalimentare.

bimota-impeto-2016-02

Kitul de supraalimentare este compus dintr-un compresor volumetric, fiind disponibil pentru toate modelele Bimota răcite cu lichid și crescând puterea și cuplul cu valori între 15 și 20%, în funcție de motor. Kitul se montează printr-o serie de roți dințate care pleacă din carterul ambreiajului pentru multiplicarea turației motorului și prevede montarea compresorului în interiorul „L”-ului format de cilindri pentru centralizarea optimă a maselor.

bimota-compressore-2016-01

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account