ATVRom anunță 0% dobândă la achiziționarea unei motociclete Husqvarna sau CFMOTO!

Îți dorești o motocicletă nouă?  Până pe 15 iulie poți profita de promoția ATVRom și ai 0% dobândă la achiziționarea unei motociclete Husqvarna Svartpilen 401, Husqvarna Vitpilen 401, CFMOTO 800MT Touring sau CFMOTO 800MT Sport!

Husqvarna Svartpilen 401 este un naked ideal pentru posesorii categoriei A2. Acest model se simte în largul său în mediul urban, cu ale sale străzi aglomerate. Culorile si grafica deosebită contribuie la apariția sa spectaculoasă, reflectând combinația între gândirea modernă și designul clasic, inspirat de moștenirea suedeză.

Husqvarna Vitpilen 401 este unul dintre cei importanți jucători ai clasei sub 500 cmc. Oferă un răspuns rapid și rezonează atât cu riderii experimentați, cât și cu cei începători. Dacă sunteți în căutarea unui model de strada agil și cu aspect atrăgator, Husqvarna Vitpilen 401 este alegerea perfectă .

CFMOTO 800MT Touring, model 2022, este o motocicletă ideală pentru naveta zilnică, în oraș, dar și pentru călătorii pe distanțe lungi. Motorul în 2 cilindri, răcit cu lichid, de 799 cmc dezvoltă 95 de cai putere. Pilotul beneficiază de modurile Sport și Rain și de accelerație electronica. Frânele J.Juan – fața cu două discuri de 320 mm și spatele, cu un singur disc de 260 mm, au autoritate în toate conditțile. Pachetul este completat de următoarele: ABS, magnetou 350W, far frontal LED, stopuri, semnalizatoare și lumini de ceață cu LED, USB+12V DC, bord de  7 inch TFT.

La capitolul șasiu, CFMOTO 800MT impresionează prin dotarea cu furcă telescopică inversata KYB, cu o cursă de 160 mm, care satisface cerințele regimului de pilotaj adventure. Setupul este gândit pentru cel mai variat teren, oferind pilotului mai multă încredere în abordarea obstacolelor. Alte dotări din pachetul standard: apărătoare din plastic pentru furci, rezervor 19 litri, bare de protectie, sistem cornering ABS, cruise control, jante cu spite, cutii din aluminiu cu o capacitate de 35 litri si 28 litri, rezistente la apă și la praf.

Dotările nu se opresc însă aici. Varianta Touring beneficiază de manșoane și șa încălzită, quickshifter și amortizor de ghidon, cric central și un solid scut de motor.

Totuși, dacă simți că nu ai nevoie de atâtea dotări, trebuie să știi că există și un CFMOTO 800MT Sport, tot model 2022. Iar acesta iese în evidență prin ale sale roți turnate și șaua confortabilă, cu o înălțime foarte convenabilă: 825 mm. Motorizarea estea aceeași, nu lipsesc modurile Sport și Rain, accelerația electronica, sistemul de iluminare LED-uri,  bordul TFT de 7 inch, port USB + priza 12V DC. Practic, acesta este o varianta entry-level a lui 800MT Sport, chiar și mai accesibilă ca preț!

(advertorial)

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account