The Bike Hub, noul importator al grupului Piaggio în România, și-a deschis porțile

Există un nou importator pentru mărcile grupului Piaggio în România. Acesta se numește The Bike Hub și tocmai a deschis un showroom în București.

foto: Răzvan Buzoianu

Grupul Piaggio include șapte mărci de tradiție din Italia: Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Derbi, Scarabeo și, desigur, Piaggio. Acest grup este pe primul loc în Europa în materie de vânzări de vehicule pe două roți (motociclete și scutere) și pe locul trei în lume.

Dintre aceste mărci, The Bike Hub se va baza, fără îndoială, în primul rând pe Vespa din punctul de vedere al cifrelor de vânzări în România, marca italiană, care există din 1946, fiind de-a dreptul legendară în domeniu.

La lansarea de aseară, la showroom-ul The Bike Hub (Calea 13 Septembrie, nr. 55-57), au venit nume importante, precum ambasadorul Italiei la București, Marco Giungi și directorul executiv de vânzări Piaggio pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Aceștia au spus câteva cuvinte despre misiunea produselor italiene în general și a celor Piaggio în special. În România, misiunea principală a mărcii ar fi contribuția la decongestionarea traficului, prin vânzarea de scutere practice și performante. Există și o latură umanitară în această misiune, căci Mihai Nicolae, directorul de vânzări de la The Bike Hub, a declarat că, pentru fiecare scuter sau motocicletă vândută, se vor dona 70 de lei unei cauze umanitare.

S-a pus accent și pe faptul că nu se urmărește doar obținerea unei vânzări atunci când cineva cumpără un vehicul al grupului Piaggio, ci crearea unei legături durabile cu un client, prin servicii excelente și o atitudine constructivă.

Așadar, de acum, dacă vă interesează produsele grupului Piaggio, puteți să-i contactați pe cei de la The Bike Hub.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account