RSD Ameri-Tracker, o realizare superba [VIDEO]

Motocicletele realizate de Roland Sands au succes pentru ca sunt sportive, utilizabile in viata de zi cu zi, pastrand in acelasi timp aerul specific unui custom bine realizat. Acest Ameri-Tracker este de fapt un H-D Sportster recuperat de la dezmembrari.

Harley-Davidson XR 750 este o motocicleta legendara in cursele de flat-track din america si a inspirat nenumarate realizari custom. Dar nu se mai gasesc prea multe exemplare si preturile acestora sunt foarte mari. De aceea, multi customizatori aleg un model mai recent si mai abordabil pentru a-l personaliza in stil flat-track.

Asa a facut si renumitul californian Roland Sands, care a construit un flat-tracker vintage plecand de la un Harley-Davidson Sportster 1200 Nightster din 2008, gasit abandonat intr-un depozit.

Rezervorul RSD a fost modificat. Jugurile furcii sunt preluate de la un Suzuki GSX-R si permit un unghi de bracaj mai mare. Tot de la un GSX-R vine si furca inversata (cu etrier radial Performance Machine). Jantele Del Mar, de 19 inci pe fata, au fost finisate manual si primesc clasicele pneuri Dunlop DT3 de flat-track.

flat-tracker-harley-625x417

Motorul are un ECU de la Vance & Hines, care, impreuna cu filtrul de aer si evacuarea „slant” 2 in 2 ii dau un plus de cuplu motorului V2 de serie. Noul ambreiaj Barnett suporta solicitari mai mari si scaritele au fost mutate in locuri specifice pentru pilotajul pe ovalele de pamant batatorit.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account