Mol
Mol
Mol

KTM 790 Duke – Roadsterul suprem din Mattighofen

KTM 790 Duke

KTM 790 Duke. Acum fix un an, KTM prefigura conceptul unui roadster cu un motor nou, bicilindru, în linie. Cu ocazia salonului moto EICMA de anul acesta vedem versiunea de serie a acestui model, echipată cu propulsorul LC8c.

Având în vedere pachetul tehnologic și performanța propulsorului, suntem ferm convinși că austriecii de la KTM vor să facă puțin deranj în curtea Trimph Street Triple, Yamaha MT-09 și Ducati Monster. Ca să nu mai vorbim de design-ul agresiv, accentuat atât de bine de culoarea tradițională, portocaliul.

Motorul LC8c, cu doi cilindri în linie, pune la roată 105 CP la 9.000 rpm și 86 Nm la 8.000 rpm. Sunt disponibile patru moduri de pilotaj – Rain, Street, Sport și Track. Opțional, se poate adăuga modul Supermoto (se poate dezactiva ABS-ul pentru roata spate). Suspensia WP care se asigură că toată această putere ajunge optim pe asfalt nu este reglabilă, din păcate.  Cadrul de tip trellis integrează motorul ca element structural, inginerii austrieci reușind astfel să dea jos de pe motocicletă câteva kilograme. Același raționament să și în spatele adoptării unui rezervor de doar 14 litri. În acest fel, masa la gol a modelului 790 Duke punctează doar 169 kilograme.

KTM 790 Duke va veni echipat în standard cu cornering ABS,  controlul tracțiunii cu senzor de înclinare, display TFT color și quick shifter.

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=IKiZ4BQmHvs[/embedyt]

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account