Triumph a lansat Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition

Triumph a lansat Speed ​​Triple 1200 RR Breitling Limited Edition. Asta în timp ce Breitling a prezentat un model distinctiv de ceas, Chronomat B01 42 Triumph. Win- Win!

Limitată la doar 270 de motociclete numerotate individual, Speed ​​Triple 1200 RR Breitling Edition are o schemă grafică cu detalii aurii, executate manual, șa din piele cu cusături franțuzești, evacuare Akrapovič dezvoltată în exclusivitate și componente din fibră de carbon, ultra-uşoare.

Prezența mărcii Breitling se face făcută prin detalii: un ecran personalizat de pornire Breitling, logo-ul Breitling gravat cu laser pe butucul roții spate și o insignă Breitling aurie pe rezervor.

Apreciat pentru performanțele sale dinamice – 180 de cai putere produși de unitatea cu trei cilindri DOCH – Speed ​​​​Triple 1200 RR impresionează și prin suspensia semi-activă Öhlins, specificațiile derivate din modelele de circuit dar și semicarenajul atent lucrat, care pune în evidență farul rotund.

Ceasul Chronomat B01 42 Triumph este o fuziune de titan și aur roșu de 18k, cu un cadran antracit, care în ton cu nuanțele întunecate ale motocicletei, în timp ce detaliile aurii aduc un omagiu furcii Öhlins cu specificații de top instalată pe Speed ​​Triple 1200 RR.

Cei care cumpără motocicleta își vor cumpăra foarte probabil și ceasul, întrucât pe capacul acestuia este gravat numărul de serie regăsit pe jugul Speed ​​Triple 1200 RR Breitling Limited Edition.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account