Cadoul perfect de sărbători: toba motocicletei lui Marquez, pentru doar 2.600 de euro.

Dacă vrei să intri în posesia unei bucăți de istorie făurită din titan și alte materiale nobile, HRC vinde evacuări folosite de Marc Marquez pe motocicletele sale din 2018 și din 2019.

Dacă nu știi ce să-i iei de sărbători unui fan înrăit al Motomondialului, Honda Racing Corporation îți vine în ajutor, propunându-ți evacuarea de pe motocicleta lui Marc Marquez. Sigur, nu este o evacuare completă, ci doar toba finală, realizată de Akrapovic, dar costă cât un sistem complet de evacuare din titan, la aproximativ 2.600 de euro (330.000 de yeni japonezi).

În total, se vând șapte astfel de tobe, aranjate ca ornamente de birou, fiecare dintre ele fiind prelevată de pe edițiile din 2018 și 2019 ale legendarelor motociclete Honda RC213V folosite de Marquez în drumul către două titluri mondiale. Adică fiecare piesă l-a ajutat, teoretic cel puțin, pe campionul din Cervera să obțină un titlu mondial.

Fiecare tobă vine într-o cutie de prezentare din sticlă și este montată pe o bază cu plăcuțe HRC care confirmă originea piesei. De asemenea, fiecare tobă vine cu un mic catalog de sezon HRC din anul din care este toba, împreună cu un certificat de autenticitate, exact ce trebuie pentru când nepoții o vor pune pe OLX peste 50 de ani.

Așa că, dacă ai vreo 2.600 de euro care nu-ți stau bine în buzunar (sau în cont), mergi pe site-ul Honda Japonia și fă-ți cadou o bucată de tehnologie autentică din MotoGP. Și succes la explicarea achiziției în fața jumătății tale mai bune!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account