Campionul veteran Phil Read s-a vindecat de coronavirus

„Am scăpat de acest virus nenorocit.” Așa anunță septuplul campion mondial că a câștigat bătălia împotriva Covid-19. Fostul pilot britanic a fost externat.

Phil Read a câștigat multe bătălii de-a lungul îndelungatei sale cariere în motociclismul viteză, dar niciuna atât de importantă precum cea pe care a câștigat-o acum, la 81 de ani. Septuplul campion mondial a fost externat vineri din spitalul NHS din Canterbury, Marea Britanie. Încă se mai luptă cu alte câteva probleme medicale, dar a scăpat de pericolul cel mai mare.

„Am scăpat de acest virus nenorocit,”a comunicat Phil Read pe rețelele sociale. „Încă am nevoie de oxigen pentru plămânii mei afectați de bronhopneumopatie obstructivă cronică. Din experiență știu ce am de făcut și am comandat deja comprese anti-malarie, un tratament care i-a ajutat pe mulți pacienți să respire. Ținem degetele încrucișate.”

Anul trecut, Phil Read a suferit o infecție puternică la torace și a început să aibă probleme respiratorii, care au apărut pe când își făcea apariția la Cursa de 200 de Mile de la Imola. După o lungă perioadă petrecută în spital, pilotul britanic își revenise. Acum a fost spitalizat din nou pentru coronavirus, dar, cu îndârjirea care l-a caracterizat întreaga carieră, a învins din nou.

Phil Read a alergat în Motomondial între 1961 și 1976 și are șapte titluri mondiale la activ, unul la 125, patru la 250 și două la 500.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account