Culori noi pentru Honda Africa Twin, modelele 2023

 

Honda a anunțat noi culori pentru modelele 2023 ale Africa Twin și Africa Twin Adventure Sports. 

Africa Twin este una dintre cele mai populare motociclete produse de Honda, inclusiv în versiunea Adventure Sport. Și în România acest model poate fi des întâlnit pe străzi. Cei care sunt interesați de o Africa Twin au acum o paletă mai mare de alegeri coloristice.

Astfel, pe lângă actualul „Grand Prix Red”, modelele 2023 ale Africa Twin se vor vinde și în variantele de culoare „Matt Ballistic Black Metallic” și „Glint Wave Blue Metallic Tricolour”. Prima dintre ele întruchipează un cadru vopsit negru , în schimb ce a doua propune un carenaj al farului vopsit albastru, la fel ca și aripa față, în timp ce secțiunea cozii prezintă un detailing roșu – alb.

Se păstrează și schema „Pearl Glare White Tricolour” pentru Honda Africa Twin Adventure Sports, însă acest model va deveni disponibil și în varianta de culoare „Mat Iridium Grey Metallic”, care propune detailing negru, în combinație cu roțile de aceeași culoare.

De notat că anul trecut, în Europa, 51% din modelele Africa Twin s-au vândut în versiune DCT. Interesant este faptul că pentru modelul standard al Africa Twin, DCT-ul reprezintă 41% din vânzări, acest procent crescând la 61% pentru modelul mai scump, Adventure Sports. Concluzionând, cei cu dare de mână se orientează facil către DCT

Din punct de vedere al designului și al tehnicii, nu există schimbări pentru Africa Twin, după update-ul din 2021.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account