Custom Wheels, un eveniment pentru iubitorii de motociclete deosebite

Pasionatii de motociclete custom sunt asteptati la evenimentul Custom Wheels, care va avea loc pe 24-25 aprilie in incinta CET Sud (Str. Fizicienilor, nr. 13-15, Bucuresti).

Custom Wheels

Custom Wheels isi propune sa fie mai mult decat un simplu salon moto. Organizatorii vor ca vizitatorii sa plece de la show-ul lor hotarati sa inceapa propriul proiect de customizare.

La Custom Wheels, principalul rol il vor juca motocicletele personalizate de toate tipurile, marcile si vechimile, dar vizitatorii vor putea vedea proiecte custom si din domeniul auto sau velo. Ne putem astepta la motociclete de tip cafe-racer, scrambler, chopper, bobber si multe altele. Organizatorii vor sa traga si un semnal de alarma in ceea ce priveste legislatia alambicata care pune piedici celor care vor sa inmatriculeze motociclete artizanale atunci cand se duc la RAR pentru omologare.

La Custom Wheels, pe langa proiectele custom in sine, vizitatorii vor avea ocazia sa vada pe viu cum lucreaza artizanii din domeniu – prelucrarea metalelor, a pielii, aerografiere, tatuaje, grafica personalizata.

Asadar, daca iti plac motocicletele „speciale”, esti asteptat la Custom Wheels pe 24-25 aprilie. Iata si linkul evenimentului pe Facebook, pentru informatii in timp real.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account