Honda face surfing la Wheels and Waves cu mini-motocicletele ei, în formă de zile mari!

Dacă anul trecut Honda a mizat pe CMX500 și CMX1100 pentru a participa la festivalul Wheels and Waves, la Biarritz, anul acesta a venit rândul mini-motocicletelor.

Wheels & Waves Mini Customs

Honda a invitat șapte tineri artiști să colaboreze cu ateliere consacrate de customizare, pentru a inspira generația mai tânără de motocicliști și pentru a stârni interesul pentru motociclete în rândul unui public nou.

Iar Honda este tocmai producătorul de motociclete care are cu ce se lăuda la acest capitol al mini-motocicletelor. Vorbim despre Dax, despre Monkey și despre MSX125 Grom. Fiecare model este o legendă în felul său, fiecare are nișa sa de fani credincioși. Dax și Monkey te fac să te gândești la anii ’70, iar Grom este o declarație de stil contemporan, și asta chiar înainte de a primi vreun tratament special.

Este greu să nu zâmbești atunci când vezi una, și mai greu e să nu te bucure atunci când te dai cu una. Adaugă un consum infim, un caracter prietenos și ai parte de motocicleta perfectă pentru începători: distractivă, stilată și economică.  Să vedem în continuare ce s-a întâmplat atunci când o gașcă de artiși a intrat în contact cu o gașcă de builderi!

Hold On! (Marea Britanie)

Un nume găsit la fix, căci este vorba despre un Grom dotat cu un turbo-charger și lungit precum un drag bike. Repetăm, o Honda Grom care „merge” pe un sistem de oxid de azot (NOS)! Cred că trebuie să te ții bine de ea!

Driving Me Mad (Spania)

Cum poți să faci ceva draguț, adorabil? O exprimare pe care nu aș alege-o de regulă, dar ținând cont de context, hai, fie! Dacă  iei o Honda Dax și să o stropești peste tot cu culori tari poți spune că ai obținut ceva „drăguț”. Cam aceasta a fost ideea artistei Coco Davez, care a lucrat cu mărci precum Chanel, Dior, Netflix sau Prada.

Monkey X Business (Austria)

Cum Doamne, iartă-mă, să faci un chopper dintr-o Honda Monkey, dar ia uite că se poate! Și știi de ce? Pentru că unei maimuțe îi plac mult bananele, după cum ne transmite artistul BOICUT, care a căutat să reia această tema cam peste tot pe motocicletă, care mai e și plină de culoare!

Furiosa (Portugalia)

Poți să transformi un Dax într-un roadster post-apocaliptic? Ei, uite că se poate până și asta, dacă te lași inspirat de filme precum Mad Max sau Tank Girl. Așa că Dax se transformă în lup, un motiv care poate fi regăsit pe motocicletă.

Tokyo (Franța)

Aceasta este opera lui Grems, un muzician care are la activ șase albume solo și colaborări cu Nike, Swatch și Converse. Culori tari, motive abstracte și, desigur, un puternic iz pop! Mie mi se pare construită din cărămizi Lego și cred că pe asta am să-o votez!

 

Let’s Grom! (Italia)

Acest Grom este viziunea lui Alex Polita, un tip care s-a dat în IDM cu un Fireblade și s-a clasat constant în prima parte a clasamentelor. Acum am înțeles de ce acest Grom e și mai compact decât în mod obișnuit și pierde tot ce nu era „necesar”.

 

Manjushage (Germania)

Ce poți să spui despre acest Monkey decât că e un café-racer „subtil”… Maximilian Zech  lucrează la centrul Honda Centre în Frankfurt și a fost interesat de lucruri precum o evacuare Yoshimura și amortizoare spate aftermarket, iar artista Lana a completat cu insecte drăguțe și crini…

Honda nu a explicat exact ce este cu aceste modele, probabil nu au prins selecția finală, dar merită și ele băgate în seamă! Cu siguranță, Monkey se visează Africa Twin, iar visele se îndeplinesc la Wheels and Waves.

Dacă tot vorbim despre animăluțe și crini, sper ca te-a distrat acest articol, poți să-i dai un share mai departe și, dacă vrei să te simți și tu mai apropiat de lumea arrtistică, poți chiar și vota pentru una dintre motociclete pe https://www.hondacustoms.com/en

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account