Mol
Mol
Mol

VIDEO Ducati a prezentat motocicleta pentru sezonul 2018 din MotoGP

În compania celor doi piloți ai echipei Ducati, Andrea Dovizioso și Jorge Lorenzo, constructorul italian a prezentat la sediul din Borgo Panigale motocicleta pentru sezonul 2018 din MotoGP.

Finalul sezonului 2017, care l-a propulsat pe Dovi pe treapta a doua a clasamentului mondial, i-a motivat pe inginerii din Peninsulă să lucreze intens la dezvoltarea Desmosedici GP pentru 2018. Modificările de ordin tehnic sunt discrete, dar importante, conform declarațiilor de la prezentarea oficială a monopostului. În același timp, Ducati a renunțat la schema cromatică tradițională în defavoarea unei combinații între culorile roșu și gri.

Cuvintele de ordine pentru dezvoltarea Desmosedici GP 2018 au fost „Evoluție, nu revoluție”, a precizat Luigi Dall’Igna, șeful operațiunilor Ducati Corse. Claudio Domenicali, CEO-ul Ducati Motor Holding, s-a arătat foarte încântat de faptul că Ducati va pune la dispoziția clienților, prin intermediul noului Panigale V4, cele mai performante tehnologii dezvoltate de italieni în programul de curse.

Agresivul pachet aerodinamic nu descrie forma finală a motocicletei, întrucât echipa italiană va testa intens noi soluții aerodinamice pe circuitul de la Sepang, în Malaezia, între 28 și 30 ianuarie.

Sezonul 2018 din MotoGP va debuta pe data de 18 martie, în Qatar. Acesta va număra nu mai puțin de 19 etape în care cei mai buni piloți ai clasei regină se vor duela pentru supremația pe două roți.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account