Husqvarna Norden 901 evoluează cu varianta Expedition

După ce în 2021 a prezentatat Norden 901, Husqvarna revine cu versiunea Expedition.

Norden 901 Expedition este conceput pentru iubitorii de aventuri care implică distanțe cât mai lungi cu pasaje off-road serioase.

Pentru aceasta, Norden 901 Expedition vine echipat cu suspensii WP Xplor cu cursă de 240 mm, un scut de motor din aluminiu, mai mare decât cel al versiunii de bază, care protejează și evacuarea și un cric central. Totodată, garda la sol a fost mărită și există și un amortizor de ghidon. Schema de culoare este și ea diferită.

Întrucât călătoriile lungi presupun și diverse lucruri pe care ești obligat să le iei cu tine, Norden 901 Expedition vine echipată cu un set de genți laterale de 36 de litri, rezistente la apă și care se încadrează perfect în liniile motocicletei. De fapt, ele sunt atât de bine lipite de posteriorul motocicletei, încât demonstrează din start că nu vor incomoda în niciun  fel pilotul pe parcursul pasajelor tehnice.

Husqvarna Norden 901 pune la dispoziția aventurierilor și un parbriz touring, manșoane încălzite, de mare folos la drum lung. Dacă pentru modelul de bază, modul riding mode-ul Explore era opțional, pe această motocicletă este gata instalat.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account