Gas Gas pregătește noi modele pentru stradă

Două noi motociclete prototip au fost surprinse de camera vigilentului fotograf Bernhard Hohne și, pe baza aparențelor ele nu pot să facă parte decât din viitoarea gamă Gas Gas.

Încă de la  achiziționarea Gas Gas, în 2019, de către Pierer Mobility, planurile austriecilor erau să orienteze această marcă spre producția de modele de stradă.

Din acest an marca are chiar și propria echipă de MotoGP, chit că este vorba despre motociclete KTM RC16 rebranduite și o dezvoltare a Tech3. Piloții sunt în schimb spanioli, Pol Espargaró primind sarcina să îl „crească” pe Augusto Fernández.

Cu siguranță. daca va fi Gas Gas, varianta de serie va fi una foarte colorată.

Cu siguranță. daca va fi Gas Gas, varianta de serie va fi una foarte colorată.

Mai marii KTM mizează pe efectul de brand recognition pentru a atrage atenția modelelor stradale care urmează să fie lansate. Și care trebuie să se vândă. Deși există și posibilitatea, conform unor voci mai sceptice ca, prin declinarea KTM-Husqvarna-Gas Gas pentru ceea ce în esență este una și aceeași motocicletă, Pierer Mobility să cadă în capcana General Motors care a trebuit să „termine” mărci precum Pontiac sau Oldsmobile, pentru a păstra un Buick sau Cadillac.

Până la asemenea scenariu pesimist să revenim la prezent. Ambele motociclete spionate sunt propulsate de varianta actuală a bicilindrului LC8c, fiind vorba despre un enduro și un supermoto.

Varianta enduristică preia cadrul, suspensiile și rezervorul de pe KTM 890 Adventure R, în schimb plasticele și farul continuă liniile actualului ES 700.

Ceea ce urmează a fi cel mai probabil supermotardul SM 900 este un hibrid între actualele KTM 890 Duke R – roti, rezervor și suspensiile WP Apex și KTM 890 Adventure – șa și codiță.

Rămâne de văzut cum vor arăta prototipurile în variantă finală, odată ce carenajele farurilor și aripile față vor fi montate. Cu siguranță, fiind vorba despre Gas Gas și culorile vor fi mult mai vii.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account