Gerovital Men – despre motocicliști și tenul lor pus la grea încercare

Vă vedem că ați ridicat o sprânceană, cititori fideli ai site-ului nostru. Doar motocicliștii duri nu-și fac griji în legătură cu tenul lor, nu? Ei bine, când treci de o vârstă, constați că, la fel cum ai grijă de carenele și cromul motocicletei tale, ar trebui să ai grijă și de corpul tău, inclusiv de piele. Pentru că, dacă motocicleta mai poți să o schimbi atunci când se învechește și nu mai arată chiar grozav, alt corp nu mai primești.

Și tocmai noi, motocicliștii, ar trebui să avem mai multă grijă de pielea noastră decât bărbații „normali”. Pentru că ne-o expunem tuturor intemperiilor, prafului, umezelii, vântului. Sigur, acesta e stilul nostru de viață și ne place, dar pielii noastre nu îi prea place. Așa că, mai ales dacă am trecut de prima tinerețe, ar fi cazul să folosim niște produse de îngrijire, ca să mai limităm din efectele expunerii la diverșii factori care ne afectează tonusul pielii.

Desigur, pielea are puterea de a-și recăpăta singură din tonus și elasticitate, dar, mai ales dacă am trecut de 30 de ani, nu ar strica deloc s-o ajutăm. În acest sens Gerovital ne recomandă o gamă de produse cu o formulă concepută special pentru îngrijirea tenului, care este dedicată bărbaților. De altfel, indiferent de domeniul de activitate sau de hobby-uri, după o anumită vârstă și bărbații simt nevoia unui ritual de îngrijire a tenului. Pentru mine, unul, totul a început la insistențele soției, care constata cu groază că tânărul cu care s-a măritat cu ani în urmă s-ar putea să aibă pielea feței unui om de 60 de ani înainte să împlinească 40. Asta după sutele de mii de kilometri pe motocicletă, mulți cu cască deschisă.

Fotbalistul Ionuț Rada, fost Campion al României cu CFR Cluj, câștigător al Cupei României cu Rapid și al Supercupei cu CFR Cluj, ne explică într-un clip special de ce alege la rândul său să își trateze tenul într-un mod sănătos și rapid cu produsele Gerovital Men.

Gama de produse Gerovital Men pentru îngrijirea tenului

Probabil mulți dintre noi ne gândim că a ne trata tenul poate presupune un ritual care ocupă timp sau poate fi inconfortabil de folosit în ritmul cotidian alert. Sau poate ne gândim, în mod responsabil, că fiecare avem particularități ale tenului.

Din aceste motive, produsele Gerovital Men sunt testate dermatologic și au avantajul de a fi concepute pentru orice tip de ten, iar aplicarea lor și absorția lor în piele sunt rapide.

Concret, fiolele Gerovital Men cu acid hialuronic 5% conțin un ser bogat în acid hialuronic pur și lipozomal, cu efecte intens hidratante și de netezire a ridurilor. Astfel, acidul hialuronic pudră acționează în exterior, iar cel lipozomal acționează în interior, hidratarea făcându-se atât la suprafață, cât și în profunzime. Fiolele se folosesc o dată pe zi, dimineața pe fața curată, în cure de câte zece zile de tratament. De asemenea, fiolele conțin și Vitamina E, care limitează stresul oxidativ și protejează acidul hialuronic și fibrele de colagen și elastină din piele.

După aplicarea serului din fiole este recomandat să folosim și Crema Antirid cu acid hialuronic Gerovital Men. Aceasta se absoarbe rapid în piele și nu lasă senzația de ten gras. Se aplică de două ori pe zi, pe fața curată, dimineața și seara. La fel ca și serul, crema conține complexul Ion-Moistᵀᴹ4Menacid hialuronic pudră și lipozomal și Vitamina E.

Aceste produse create de Gerovital special pentru bărbați reduc adâncirea ridurilor și cresc nivelul de hidratare, rezistența și elasticitatea pielii. Și ne ajută pe noi, motocicliștii trecuți de 30 de ani, să nu îmbătrânim înainte de vreme.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account