Harley-Davidson prezintă în premieră LiveWire One la un preț foarte interesant

Caracteristicile noului LiveWire One sunt, în mare parte, aceleași cu cele ale lui LiveWire, dar prețul este de-a dreptul uimitor.

După ce a creat o marcă separată pentru motocicletele electrice, Harley-Davidson a lansat primul model produs sub această marcă – noul LiveWire One. Diferențele față de fostul model Harley-Davidson LiveWire nu sunt foarte multe, singura care sare în ochi fiind prețul. În SUA, modelul Harley-Davidson costa 29.799 dolari, în timp ce noul One va costa doar 21.999 dolari. Și în SUA există state cu politici de încurajare a folosirii vehiculelor electrice, cu prime de până la 2.500 de dolari, ceea ce înseamnă că, în anumite state, noul LiveWire One va ajunge sub pragul psihologic de 20.000 de dolari. Sigur, nici acesta nu este un preț tocmai mic, dar este cu aproape o treime mai mic decât al primului LiveWire. Încă nu se știe prețul pentru Europa, dar e clar că va fi mai mare de atât, știind că „vechiul” LiveWire trecea de 33.000 de euro.

În afară de preț, One are multe în comun cu deja cunoscutul Harley-Davidson LiveWire. Există două scheme coloristice, alb/negru și complet negru. Motorul este același de 78 kW (107 CP), iar autonomia declarată este tot 235 km, ceea ce înseamnă că, probabil, bateria este aceeași, de 15,5 kWh. Producătorul american va da mai multe detalii cât de curând.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account