Honda Trading România deschide un nou showroom moto în Arad, Paul Moto (Mazzara)

Honda Trading România anunță deschiderea unui nou showroom dedicat comercializării motocicletelor și scuterelor sale, prin intermediul dealerului autorizat Mazzara (Paul Moto).

În cadrul noului showroom, situat la adresa Calea Aurel Vlaicu, Nr. 282, Arad, clienții pot descoperi întreaga gamă de modele Honda, precum și o selecție vastă de accesorii și echipamente originale Honda. Activitatea de vânzări se desfășoară la cele mai înalte standarde Honda, fiind asigurată de consilieri de vânzări dedicați și certificați.

Mazzara (Paul Moto) este dealer autorizat Honda Moto in Timisoara de peste 10 ani, avand o experiență vastă atât în activitatea de vânzări, precum și de service, clienții fiind întâmpinați de personal calificat și certificat Honda.

Începând cu primăvara acestui an, pasionații Honda din Arad și împrejurimi vor putea testa motocicletele și scuterele Honda, având la dispoziție o flotă de 10 motociclete, printre care se vor regăsi cele mai noi modele Honda Transalp (XL750), Honda Hornet (CB750) și Honda CL500, în cadrul unor evenimente „porți deschise”, dar și din flota permanentă a dealerului Mazzara (Paul Moto).

Pentru programare la test ride și detalii despre produsele Honda, clienții au la dispoziție următoarele date de contact: telefon 0726.399.102 și email office@paulmoto.ro.

Clienții care achiziționează motociclete și scutere Honda noi beneficiază gratuit de Garanție Extinsă Premium, de 2+2 ani, în limita a 200.000 km, precum și de un serviciu de Asistență Rutieră pentru o perioadă de 2 ani.

În anul 2022, Honda și-a consolidat poziția de lider al pieței moto din Romania, securizânduși o cotă de piață de 23,6%, cu 1078 de motociclete și scutere Honda noi înmatriculate. Prin intermediul dealerilor săi autorizați, Honda Trading România oferă clienților săi servicii de vânzare și post-vânzare de cea mai înaltă calitate

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account