Husqvarna Svartpilen surprinsă în trafic!

husky svartpilen

Pe fază aşa cum îi ştim, titraţii jurnalişti de Motorcyclenews au publicat câteva fotografii cu o Husky Svartpilen, „surprinsă”, ca din întâmplare prin trafic. Era de aşteptat, întrucât lansarea modelului a fost preconizată pentru finele acestui an. Cei cărora conceptele Svartpilen şi Vitpilen, în traducere, „săgeata albă” şi „săgeată neagră”, le-au căzut cu tronc, se vor bucura să constate că Svartpilen a rămas în mare parte neschimbat. Vorbim despre un street-scrambler motorizat de monocilindrul de 390 cmc de pe Duke, cu o putere de 43 de cai, suspensii WP cu cursa de 150 mm, roţi de 17 inci, cu spiţe şi un foarte stilat bord cu ecran TFT – un LCD chiar şi mai avansat, asta ca explicaţie pentru cei mai neiniţiaţi în tehnologie. Motocicleta care pare un exemplar pre-producţie a pierdut pare-se doar sofisticatul far LED, păstrând intact aerul excentric al conceptului.

foto: Carpix, via MCN

Este imbucurător să constaţi cât de fidelă a rămas Svartpilen conceptului original. Aşadar, cei care ţintesc mai sus de Duke, au ce alege.

Este îmbucurător să constaţi cât de fidelă a rămas Svartpilen conceptului original. Aşadar, cei care ţintesc mai sus de Duke, au ce alege.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account