În luna mai, toată gama de scutere Yamaha va fi disponibilă pentru teste, în șapte orașe din România

Motodynamics, importatorul oficial Yamaha în România, anunță o amplă campanie de test ride pentru întreaga gamă de scutere Yamaha.

Promulgarea legii care permite persoanelor ce dețin permis de conducere categoria B să conducă scutere cu cilindree maximă de 125 cmc a generat un val de interes pentru aceste vehicule. Economice, agile și nu în ultimul rând distractive, scuterele de 125 cmc îți pot schimba perspectiva asupra deplasării urbane!

Cea mai frumoasă lună a anului este pigmentată cu o serie de evenimente test ride Yamaha, care au în centru gama de 125 cmc. Vedetele sunt modelul urban Yamaha NMAX 125, accesibilul D’Elight 125 sportivul Xmax 125 dar și Tricity 125, care deschide ample posibilități, cu al său tren de rulare față cu două roți.

Astfel, oricine poate trece de la mașină la scuter, putând alege între comoditate, sportivitate și siguranță. Dar așa cum vei desoperi, aceste calități nu vin în pachete separate, toate modelele enumerate, având mai mult sau mai puțin din fiecare, funcție de preferințe!

Există și alternativa electrică, sub forma lui Yamaha Neo s Dual Battery, care, așa cum sugerează și numele, are mereu o a doua baterie la îndemână pentru cei care își pun problema autonomiei.

Pentru cei sau cele care își doresc și mai mult nu vor lipsi nici scuterele de cilindree mai mare, NMax 155, Xmax 300 Tech MAX și Tricity 300 fiind la datorie! Totodată, cei sau cele cu mai multă experiență pe două roți pot alege să testeze flagship-ul scuterelor Yamaha, modelul care a lansat segmentul maxi-scuterelor sportive, T-Max Tech Max.

Iată datele, orașele și locațiile în care vei putea testa scuterele Yamaha. 

11 si 12 Mai – intre 10:00-17:00 – Bucuresti – Dual Motors, sos Pipera 48

14 Mai – Constanta – Est Bike

15 Mai – Tulcea – Marinescu Trading

17 Mai – Cluj-Napoca – MotoMus

18 Mai – Cluj-Napoca – MotoLand

20 si 21 Mai – Timisoara – PaulMoto

23 Mai – Brasov – Moto24

24 si 25 Mai – Campina – Est Bike

 

Programul este între orele 10:00 și 17:00, intrarea este liberă, nu trebuie să te înscrii în prealabil, trebuie doar să ai permis de conducere valabil pentru categorie și echipament adecvat: cască, protecții, mănuși.

 

 

 

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account