Yamaha donează 16 motociclete AG100 pentru Riders for Health

În 2022, primul din cei trei ani de parteneriat între Riders for Health și Yamaha, eforturile celor două părți s-au concentrat pe Gambia.

Echipa avea o urgentă nevoie să înlocuiască o flotă învechită de motociclete AG100 folosite pentru a oferi transport fiabil pentru lucrătorii comunitari din domeniul sănătății care furnizează îngrijiri în zonele îndepărtate.

Până la sfârșitul anului, Riders for Health, Gambia va putea achiziționa 16 motociclete AG100 noi cu fondurile strânse. Cu aceste motociclete în drum spre Gambia, Riders for Health și Yamaha vor să mulțumească tuturor celor care au donat și au făcut acest lucru posibil!

Mai mult, Yamaha a decis să susțină parteneriatul pentru acest an donând 16 unități AG100. Astfel, numărul de motociclete noi care vor putea fi folosite de Riders for Health ajunge la 32 de unități.

În plus, Yamaha organizează licitații pentru a strânge fonduri suplimentare pentru proiect. Astfel, pasionații de motociclete pot participa la extrageri de premii și la licitații, având șansa de a câștiga articole Yamaha, dar și invitații speciale în paddock-urile WorldSBK și MXGP din toată Europa, plus suveniruri foarte speciale de la aceste curse.  Licitațiile și extragerile de premii vor fi organizate de Two Wheels for Life, o filială Riders for Health din Marea Britanie, specializată în strângerea de fonduri.

Poți să participi și tu aici: https://www.yamahamotorforriders.com.

Ténéré 40th anniversary

Riders for Health va face un turneu alături de Yamaha sărbătorind cea de-a 40-a aniversare Ténéré, participând la diferite evenimente Ténéré Spirit din Europa. Acestea vor începe în iunie, iar calendarul evenimentelor pentru cea de-a 40-a aniversare Ténéré Spirit va fi dezvăluit în curând.

Totodată, Riders for Health continuă să fie cel mai important partener al echipei Yamaha Ténéré World Raid, care tocmai a participat la Morocco Desert Challenge și va concura din nou la Africa Eco Race la sfârșitul acestui an.

Despre parteneriatul Riders for Health

În 2022, Yamaha și Riders for Health au început un parteneriat de trei ani. Scopul acestui parteneriat este de a crește gradul de conștientizare și de a strânge fonduri pentru a sprijini Riders for Health, o organizație umanitară care oferă asistența medicală pentru comunitățile îndepărtate din Africa de peste 30 de ani. În Africa sub-sahariană, mai mult de 60% din populație trăiește în zone rurale, la mulți kilometri distanță de centrele de sănătate esențiale și fără mijloace de transport. Organizația furnizează și întreține motociclete pentru medici, oferindu-le și instruire pentru a se deplasa pe două roți motorizate. Riders for Health operează în prezent în Gambia, Nigeria, Lesotho și Malawi, folosind în mod tradițional motociclete Yamaha AG.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account