Just Motors – un nou dealer Suzuki și Yamaha în București

Primul centru moto Just Motors din Capitală este un one-stop-shop, cu tot spectrul de produse și servicii dedicate motocicliștilor.

image-195-750x0-00-85

Începând din 3 August 2016, Just Motors, dealer autorizat Yamaha, Suzuki și Kymco îşi deschide porţile primului centru moto propriu din Bucureşti.

Noul centru moto Just Motors, aflat în sudul Bucureștiului (str. Turnu Măgurele nr. 270 D, sector 4, la parterul Cavar Center) întâmpină posesorii și pasionații de motociclete cu cel mai înalt standard al serviciilor și cu un portofoliu de mărci respectate pentru calitatea produselor. Printre produsele disponibile se numără cele din reţeaua Louis (louis.de), la fel ca și echipamentele IXS, Shark, Shima, Mugenrace, Bering.Acestea completează gamele de modele și produse ale mărcilor Yamaha, Suzuki și Kymco, pentru care Just Motors este dealer autorizat.

Conceptul centrului Just Motors este de “one-stop-shop” pentru motocicletă şi motociclist. Astfel, centrul cuprinde un showroom de 120 mp și un atelier service care oferă servicii și asistență cu standarde care se ridică la cele mai înalte aspirații ale pieței auto. Indiferent dacă este vorba despre un motociclist începător sau cu experiență, Just Motors asigură asistență de la achiziția motocicletei sau echipamentului, până la întreținere și reparații, toate acestea punând mereu siguranța clienților înainte de toate.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account