Fotografii spion cu noul Suzuki V-Strom!

Surpriză din partea Casei din Hamamatsu!

Tocmai când începeam să ne obișnuim cu ideea că nimic relevant nu se mai întâmpă cu motocicletele Suzuki, cu excepția câtorva realizări ale dealerilor europeni, despre care am scris aici și aici, avem vești!

Jurnaliștii de la Motociclismo Italia  au publicat o fotografie care înfățișează nimic altceva decât ceea ce va fi noul V-Strom! Acesta a fost surprins deja în teste și nu oriunde, ci chiar pe pasul Stelvio!  Motocicleta  din imaginile realizate de Kanyarfoto renunță la propulsorul în V – Twin DOHC de 645 cmc, în favoarea unui bicilindru paralel, creditat, conform bursei zvonurilor cu 700 cmc. Și undeva pe la 75 de cai putere.

Actualul V-Strom 650 se vinde din 2004, Suzuki reușind să mențină acest model în sfera de interes prin update-uri inteligente și o politică de prețuri scrupuloasă. Rădăcinile mecanice ale actualului V-Twin merg până în anii ’90 ai secolului trecut! Cu siguranță acesta va rămâne în istorie drept unul de referință pentru Suzuki. Dar, oricât de istoric, fiabil, lăudat și tot ceea ce mai vrei ar fi acest propulsor, toată lumea știa că era timpul pentru ceva nou!

După cum se poate observa, designul viitorului V-Strom, care se pare că își va păstra denumirea, este unul modern, inspirat și de V-Strom 1050. Farul pătrățos și ciocul agresiv îi dau un aspect care captează atenția și ne fac să ne gândesc la modele istorice pentru Suzuki precum Katana, dar și DR 800 Big, care ar fi, nici mai mult și nici mai puțin creditată drept prima motocicletă dual-sport ce integrează faimosul cioc deasupra roții față.

Pachetul de roți 21 de inch pentru față și 18 pentru spate îi va încânta pe aventurieri, la fel ca și furca upside-down cu brațe aurii.

Cel mai probabil, noul V-Strom va fi prezentat oficial la EICMA, acolo unde acum trei ani, publicul făcea cunoștință cu V-Strom 1050. Deși până acum nu a „transpirat” nimic în această direcție, este de la înțeles că și pe „venerabilul” SV650 îl paște vântul schimbării!

foto – Kanyar Foto via Motociclismo Italia

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account