Protecție contra elementelor – mănuși all-season, mănuși de iarnă încălzite și protecții de spate

Vremea de afară nu te prea îmbie să mergi pe două roți, cel puțin nu dacă nu ai echipamentul adecvat. Dar, dacă porți ce trebuie, poți să te bucuri de motociclism până dă zăpada. Iată cum.

Mănuși Furygan Must All Season

Must All Season sunt cele mai bine vândute mănuși de pe piața din Franța și este ușor să-ți dai seama de ce. Sunt un exemplu de polivalență, cu exteriorul flexibil din piele de capră și protecțiile rigide pentru monturi, pe de o parte, și straturile interioare termoizolatoare și impermeabile, pe de altă parte. Țesătura și pielea sunt mai flexibile în zona degetelor, pentru o libertate de mișcare cât mai bună, iar grosimea nu este excesivă, astfel încât sensibilitatea la comenzi nu este afectată. Costă 368 de lei.

 

Mănuși încălzite Heat Blizzard D3O 37.5

Pentru cei care nu vor să se oprească indiferent de condițiile meteo, noile Heat Blizzard de la Furygan sunt exact ce trebuie. Asigură confort, protecție și cel mai bun nivel de izolare termică și încălzire posibil, cu un sistem electric de încălzire, comandat de pe o aplicație de pe telefon. Tehnologia 37.5 folosită la straturile interioare captează și elimină umezeala și menține un microclimat ideal aproape de pielea riderului, indiferent de condițiile exterioare. Există și o membrană impermeabilă, vârfurile degetelor sunt tratate Furygan Sensitive Science, pentru folosirea ecranelor tactile fără să fie nevoie să-ți scoți mănușa, iar sistemul Furygan Heat System încălzește electric interiorul mănușilor, funcționarea acestuia fiind comandată de aplicația cu același nume pentru iOS și Android. Exteriorul mănușilor este din piele de capră, protecțiile sunt D3O de cel mai înalt nivel, iar prețul este pe măsură: 289,9 euro.

 

Protecții spate D3O Full Back Fury

Protecțiile de spate de la Furygan se disting de altele prin faptul că sunt disponibile pe mărimi, astfel încât fiecare rider să-și găsească dimensiunea ideală pentru el sau pentru ea (e absurd ca un tip înalt de doi metri să folosească aceeași protecție de spate cu o domnișoară de 1,60 m). Apoi, materialul D3O este unul foarte performant: moale și maleabil la purtat, pentru un confort sporit, dar, în momentul în care i se aplică energia cinetică tipică unui impact, se întărește instantaneu pentru un maximum de protecție. Deși există și alte astfel de protecții de spate disponibile pe piață, grosimea modelului Full Back Fury (grosime care se traduce prin capacitatea de absorbție maximă în caz de impact), plus faptul că are certificarea europeană de protecție de spate Nivel 2 îl recomandă față de majoritatea concurenței. Costă 39 de euro.

Toate produsele Furygan se găsesc la Go Racing, Dual Motors și Moto24.ro.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account