Keanu Reeves și Arch Motorcycle vor apărea într-o reclamă Super Bowl

Actorul american Keanu Reeves va apărea într-un spot publicitar difuzat în timpul finalei NFL, compania Squarespace semnând un contract cu Arch Motorcycle pentru promo-ul “Should You Make a Website?”

Nu doar producția unui astfel de material este costisitoare, prețurile pentru difuzarea unei reclame în timpul Super Bowl ridicându-se la 10 milioane de dolari pe minut. Cu toate acestea, costurile uriașe nu sperie nicio companie care vrea spațiu în timpul celui mai difuzat eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii. Ajuns la rang de „sărbătoare cu cruce roșie”, Super Bowl va fixa milioane bune de oameni în fața televizoarelor pe 4 februarie.

După ce au lansat în 2015 modelul KRGT-1, o adevărată motocicletă muscle propulsată de un V2 S&S de 2032 cc, cu 122 CP și 122 Nm, americanii de la Arch Motorcycle au prezentat la EICMA 2017 (în compania lui Keanu Reeves, proprietarul Arch) o evoluție a acestuia – KRGT-1S. Propulsat de același motor de 2032 cc, acesta este un pachet mai sportiv și include ABS (opțional), roți din fibră de carbon și respectă normele de poluare Euro4. Ca instrumentar de bord oferă un display color, iar soluția tehnică folosită pentru ascunderea bușonului este superbă.

Arch Method 143

Doar 23 de unități  Arch Method 143 vor ieși de pe ușa atelierului din California, iar prețul cu siguranță va sări de 100.000$. Propulsorul este tot un V2, dar cu o cilindree mai mare, de 2.343 cc. Cadrul, precum și roțile sunt integral din fibră de carbon, iar suspensia a fost dezvoltată de Ohlins special pentru Arch. Bascula este din aluminiu și are o carcasă din fibră de carbon și a fost produsă special de către Suter Industries. Galeria de evacuare este inspirată din MotoGP și este produsă de aceeași companie care este reponsabilă de evacuarea pentru motocicleta lui Marc Marquez.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account