Mol
Mol
Mol

La următorul #StayAtHomeGP participă și Rossi!

Duminică va avea loc a doua cursă virtuală de MotoGP, în care sunt implicați piloții clasei mari. De data aceasta vor participa și Valentino Rossi, Danilo Petrucci și Michele Pirro.

În această perioadă de oprire forțată din cauza epidemiei de coronavirus, când tocmai s-a anunțat că se amână încă două etape de Motomondial, piloții se aliniază la start în mod virtual. După succesul primei curse, s-a programat o nouă etapă pentru duminica viitoare. Piloții vor alerga pe Red Bull Ring pe 12 aprilie la ora 16:00 (ora României), dar de data aceasta vor apărea câțiva piloți noi, printre care și Valentino Rossi, Danilo Petrucci și Michele Pirro. Se pare că Rossi s-a mai antrenat pe PS4, stând în izolare, și vrea să ne arate ce știe.

Față de prima etapă de la Mugello, de data aceasta se aleargă în Austria într-o cursă de 10 tururi. Înainte de cursă va exista o sesiune de calificări de cinci minute, în care piloții vor căuta un timp cât mai bun pentru a-și stabili poziția în grila de start. După cum au mers lucrurile în prima cursă virtuală, piloții de urmărit vor fi Alex Marquez și Francesco Bagnaia.

Cursa va putea fi urmărită în direct pe site-ul motogp.com, pe canalele de social media MotoGP și pe YouTube.

Iată și lista completă a piloților participanți:

Repsol Honda Team: Marc Márquez, Alex Márquez
Ducati Team: Danilo PetrucciMichele Pirro
Monster Energy Yamaha MotoGP: Valentino Rossi, Maverick Viñales
Petronas Yamaha SRT: Fabio Quartararo
Pramac Racing: Francesco Bagnaia
LCR Honda Idemitsu: Takaaki Nakagami
Reale Avintia Racing: Tito Rabat

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account