Mol
Mol
Mol

Disponibil în doar 107 exemplare: Indian Challenger Dark Horse Jack Daniel’s Edition

Continuă colaborarea între Indian și Jack Daniel’s. Klock Werks Kustom Cycles a pus la punct acest superb Indian Challenger Jack Daniel’s Edition, disponibil în doar 107 exemplare.

Nu putem spune că versiunea Dark Horse a bagger-ului, cea folosita ca bază de pornire, nu impresiona deja prin tehnologie.  Farul LED Pahtfinder monitorizează înclinarea motocicletei pentru a-i ilumina în consecință calea, comunicând cu unitatea de măsură inerțială cu șase axe. Amortizorul Fox este reglabil hidraulic, iar sistemul de infotainment Ride Command este unul de top, incluzând un touchscreen de 7 inch, cu Apple Car Play. Evident, cei de la Indian au pus la bătaie tot ce aveau mai bun pentru această ediție specială.

Așa că a urmat blingul: vopsea metalică în culoarea secarei, cu accente aurii și verzui și suficiente elemente de branding Jack Daniel’s, mai prin părțile esențiale ale motocicletei. Chiulasele sunt aurii, șaua custom din piele naturală este cusută manual și pentru că anul acesta accentul a căzut pe sortimentul Tenesse Rye, pe suporții de picioare ai pilotului dar și pe cei ai pasagerului regăsim spice de secară stilizate. O emblemă Montana Silversmith este gravată cu numărul motocicletei și stă cu mândrie între cei doi cilindri. Sistemul audio de pe Jack Daniel’s este cu 50% mai puternic decât cel stock, având boxe în carenaj și pe genți. Vândută pentru 36.999 de dolari americani, fiecare motocicletă va fi livrată cu propriul covoraș, evident și acesta fiind numerotat.

Atenție însă și la ce scrie pe aripa spate, “bottles and throttles don’t mix”!

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account