Honda câștigă trei premii Red Dot pentru design

Honda a câștigat trei premii Red Dot Design Awards în 2020, dintre care unul cu noua supersportivă CBR1000RR-R Fireblade SP.

Premiile Red Dot se decernează anual pentru excelență în design de produs, brand și comunicare companiilor internaționale, produsele câștigătoare fiind prezentate din Muzeul de Design Red Dot, în complexul istoric Design Zentrum Nordrhein Westfalen din Essen, în Germania. Produsele ajung să câștige aceste premii în urma evaluărilor unui juriu format din 40 de experți din toată lumea, care testează, evaluează și discută fiecare nominalizare.

Cu motto-ul „În căutarea designului reușit și a creativității”, evenimentul anual de decernare a Premiilor pentru Design Red Dot este recunoscut în lumea întreagă ca una dintre cele mai râvnite distincții în materie de design.

Ediția 2020 a premiilor Red Dot a adus trei premii importante pentru Honda. Unul, la categoria „Smart product”, a fost câștigat de noua rachetă sol-sol CBR1000RR-R Fireblade SP, de 218 CP, prezentată toamna trecută la Milano. Acest premiu a fost acordat pentru „design deosebit”.

Tot în categoria „Smart product” a fost recunoscut de jurați noul model de mașină Honda e cu propulsie electrică, acesta câștigând și la categoria regină „Red Dot: Best of the Best 2020”.

Satoshi Kawawa, General Manager al Diviziei de Design Moto de la Honda, a declarat: „Modelul CBR1000RR-R Fireblade SP a fost dezvoltat pentru a câștiga curse în orice categorie – de la cursele de amatori până la cel mai înalt nivel internațional. Designul său a fost format de această filosofie – fiecare piesă și fiecare detaliu fiind gândite cu scopul de a maximiza viteza, performanța și eficiența aerodinamică. Suntem onorați că excelența modelului a fost recunoscută cu un premiu atât de prestigios.”

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account