Moto Guzzi V100 Stelvio se apropie de lansare

Deși încă nu există o confirmare oficială din partea Moto Guzzi pentru V100 Stelvio, noua motocicletă este așteptată să își facă apariția în noiembrie la EICMA.

De altfel, italienii au făcut un o referire mai mult sau mai puțin subtilă la acest model, cu o roată de 19 inch, cu spițe, purtând o plăcuță pe care scria „Stelvio”, fixată pe un piedestal, la standul ediției 2022 a EICMA.

Apoi au urmat mai multe episoade în care V100 Stelvio a fost fotografiat mai mult sau mai puțin întâmplător în teste. Iar asta ne permite fanilor Moto Guzzi să știe destul de bine la ce să se aștepte. Se păstrează farul distinctiv al apreciatului V100 Mandello, dar elementele de carenaj sunt destul de diferite, iar parbrizul are o poziție mult mai ridicată. Garda la sol este în mod vizibil mai înaltă, există un scut pentru motor, handguards, iar suspensiile sunt și ele diferite, având, desigur, o cursă mai amplă.

Totodată, este așteptat ca noul Stelvio să vină echipat cu două radare, unul pentru față și altul pentru spate, care să susțină mai multe sisteme electronice de siguranță, precum cruise control adaptiv sau un sistem de avertizare asupra vehiculelor din zona oarbă a motocicletei.

Cât privește propulsorul V100, acesta este unul care promite să facă față cu brio și în segmentul adventure-touring: V2-ul transversal răcit cu lichid oferă 115 cai putere și un cuplu de 104 Nm, 90% din această valoare fiind disponibilă de la 3.500 rpm.

foto – BMH Images, Motociclismo Italia

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account