Mol
Mol
Mol

MV Agusta creează Divizia de Freestyle [VIDEO]

MV Agusta îl va avea ca pilot oficial de freestyle/stunt riding pe francezul Thibaut Nogues, într-o echipă gestionată de Virginio Ferrari.

Italienii de la MV Agusta intră oficial în lumea stunt-riding-ului, prin inaugurarea Diviziei Freestyle a producătorului din Varese. Pilotul oficial al acestei noi divizii va fi francezul Thibaut Nogues, multiplu campion la stunt-riding. Originar de pe Coasta de Azur, Thibaut va contribui la popularizarea numelui MV Agusta în rândul generațiilor mai tinere, fiind și foarte activ pe rețelele sociale.

Nogues este urmărit în 55 de țări și are sute de mii de vizualizări pentru fiecare clip publicat. În 2019, echipa a participat la peste 20 de evenimente, de la curse de Motomondial și Superbike, la deschideri de noi showroom-uri MV Agusta și la campionate de Stunt și Drift, inclusiv la expozițiile cele mai importante din Europa.

Cu Thibaut în rolul actorului principal, Divizia Freestyle va fi condusă de Virginio Ferrari, alături de care vor lucra mecanicii Lorenzo Gandino, Emanuele Grassi și Marco Anfesi, toți având experiență enormă în cursele pe circuit.

Pentru spectacolele sale, Thibaut Nogues folosește o MV Agusta Brutale 800 RR și o F3 800, preparate în configurația „Freestyle Division”, cu o grafică elegantă gri/roșu. Motocicletele sunt pregătite cu componente speciale: protecții laterale din oțel cu inserții de nailon, șa antialunecare pentru a putea executa wheelie-uri în picioare pe șa, evacuare din titan SC Project, jante diferite, basculă ranforsată dezvoltată de centrul de cercetare CRC, radiator mai mare din aluminiu, realizat manual, transmisie finală schimbată. S-au folosit și: hartă ECU dedicată, suspensii Ohlins și ambreiaj antihopping STM pentru un control mai bun al derapajelor. Jugurile furcii au alt offset, maneta de frână spate există și pe ghidon, acționând asupra unui etrier de frână spate suplimentar. Scărițele de pasager (folosite ca sprijin pentru manevre, nu pentru ture în doi) sunt realizate la CNC.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account