Noile ediții limitate Harley-Davidson CVO Street Glide și Road Glide indică încotro bate vântul designului pentru producătorul din Milwaukee

Harley-Davidson a prezentat ieri două noi motociclete CVO, cu un design exclusivist, tehnologie de ultimă oră și performanțe ridicate.

Din 1999, motocicletele Harley-Davidson Custom Vehicle Operation (CVO) constituie o colecție de motociclete de producție limitată care oferă tot ce poate producătorul din Milwaukee, Wisconsin, USA să pună mai bun pe masă. Vorbim despre design, performanțe, atenție la detalii și măiestrie din partea celor care le construiesc.

De-a lungul anilor, designerii și inginerii Harley-Davidson au arătat dat tot ce au avut mai bun pentru îmbunătăți experiența de condus și a face din modelele CVO un simbol pentru entuziaștii mărcii și nu numai.

Odată cu lansarea noilor CVO Street Glide și CVO Road Glide, am reimaginat complet două dintre cele mai emblematice motociclete Harley-Davidson și am redefinit limitele CVO în acest proces”, a declarat Jochen Zeitz, președinte, CEO Harley-Davidson. „Prin regândirea acestor două modele de la zero, deschidem o nouă eră a inovației, a designului, a ingineriei și tehnologiei, extinzând în același timp definiția Harley-Davidson CVO și ducând experiența Grand American Touring la un alt nivel. Noile CVO Street Glide și CVO Road Glide sparg tiparele și ridică ștacheta pentru experiența de conducere Harley-Davidson de vârf.”

Acest design complet nou dar, fără îndoială, în spiritul Harley-Davidson aduc o nouă linie vizuală, coerentă și dinamică, de la aripile față la valize”, a declarat Brad Richards, Vicepreședinte și Director Creativ Harley-Davidson. „Diferit față de generațiile anterioare, designul acestor modele CVO™ Street Glide® și CVO™ Road Glide® reprezintă o abordare revoluționară a artei istorice a evoluției. La fel ca toate motocicletele Harley-Davidson®, aceste modele noi sunt menite să insufle un sentiment de dorință atemporală.

2023 Harley-Davidson CVO™ Street Glide®

Carajul tip „batwing” complet al CVO Street Glide 2023 oferă un profil mai aerodinamic și un parbriz mai înclinat. Decupajele de sub far sunt mai pronunțate, semnalizatoarele sunt integrate. Emblematica formă de „T” este păstrată dar silueta și conturul grafic au fost modernizate și integrate cu rezervorul de combustibil, capacele laterale și valizele laterale. Luminile „în formă de Omega” vor face ca acest model să fie recunoscut instantaneu.

2023 Harley-Davidson CVO™ Road Glide® 

Noul model CVO Road Glide aduce o agresivă actualizare designului tip „nas de rechin” prezent pe modelul 2022. Farul cu un singur LED are o formă largită orizontal, dar pare să aibă elemente duble, amintind de o caracteristică cheie a tuturor carenajelor modelelor Road Glide anterioare. Semnalizatoarele sunt integrate în exteriorul luminilor de zi.

Ambele modele dispun de noul motor Milwaukee-Eight® VVT 121, suspensii complet noi, un sistem de infotainment complet nou și două opțiuni de vopsea/finisare.  Mai multe detalii vor fi anunțate pe 7 iunie 2023.

 

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account