Prima Sport transmite rezumatul Campionatului Mondial de Motocross pentru Juniori desfășurat pe TCS Racing Park

Prima Sport transmite rezumatul Campionatului Mondial de Motocross pentru Juniori desfășurat pe TCS Racing Park

249 de sportivi din 37 de țări, un număr record atât de sportivi, cât și de națiuni participante, s-au luptat pentru glorie la Campionatul Mondial de Motocross pentru Juniori desfășurat pe TCS Racing Park, iar rezumatul celei mai spectaculoase competiții de motocross organizate în România se vede la Prima Sport. 

În luna iulie, România a fost gazda Campionatului Mondial de Motocross pentru Juniori, desfășurat pe circuitul TCS Racing Park, iar la start au fost prezenți cei mai buni tineri piloți din 37 de țări. România a participat cu un număr record de 21 de piloți, câte șapte la fiecare dintre cele trei clase (65cmc, 85cmc, și 125cmc), doi dintre ei ajungând până în finală.

Prima Sport va difuza în luna august rezumatul celei mai spectaculoase competiții de motocross organizată vreodată în România. Prima difuzare a competiției comentate de Alex Cocu va fi vineri, 4 august, pe postul Prima Sport 4, la ora 10:15, cu o primă reluare la ora 20:30. Pe parcursul acestei luni, rezumatul Campionatului Mondial de Motocross pentru Juniori va avea mai multe redifuzări pe toate canalele de sport ale trustului.

Imagini de la Campionatul Mondial de Motocross pentru Juniori sunt difuzate în peste 160 de țări și vor ajunge la un număr potențial de 1,4 miliarde de case, ceea ce înseamnă o promovare importantă a evenimentului din România în întreaga lume.

Patriks Cirulis la clasa 65cmc, Dani Heiting la clasa 85cmc și Mathys Valin la clasa 125cmc sunt campionii mondiali de pe TCS Racing Park în 2023. Italia a câștigat Cupa Națiunilor, iar piloții români Zoltan Ordog și Daniel Marian au terminat în top 40 la clasele 125cmc și 65cmc.

BMW Motorrad

Comentarii

comentarii

©2014 Motobikes.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTOBIKES aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account